Schadeauto of sloopauto verkopen in Amersfoort


Vul uw tellerstand in:

Naam

Telefoonnummer

U woont in Amersfoort en wilt uw auto verkopen?

 

U heeft een auto met schade. Of de wagen is total loss en rijp is voor de sloop. Waar in Amersfoort krijgt u dan nog nog een redelijke prijs voor uw auto? Autobedrijf Scheffer uit Amersfoort heeft verschillende afzetkanalen voor schade en sloop auto’s. We halen de auto gratis bij u op en zorgen ervoor dat u meteen uw geld en vrijwaringsbewijs krijgt. De auto’s worden daarna aangeboden bij gecertificeerde bedrijven voor demontage en recycling.

 

Snel ter plaatsen in Amersfoort

Autoinkoopbedrijf Scheffer is  telefonisch direct bereikbaar voor de inkoop van sloopauto’s en schadeauto’s in Amersfoort. We staan voor u klaar om met onze auto-ambulance uw sloopauto op te halen.  Wilt u snel geholpen worden bel dan direct 06-51493536  We zijn zeer ervaren met sloop- en schadeauto’s.

In Amersfoort kunnen we u in alle wijken van dienst zijn. Dus staat uw sloopauto in de Amersfoortse binnenstad, Liendert, Rustenburg, Kruiskamp, Soesterkwartier, Kattenbroek, Zielhorst, Schothorst, Leusderkwartier, Vathorst, Nieuwland, Schuilenburg, Bergkwartier, Hoogland of Hooglanderveen? Geen nood.

 

Wij kopen kapotte personenauto’s en bedrijfswagens

 

Als uw bedrijfswagen kapot is of uw personenauto haalt het niet bij de APK-keuring, dan wilt u ervan af. Via de reguliere kanalen in Amersfoort krijgt u een dergelijke auto niet gemakkelijk verkocht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van auto’s met schade, motor defecten of die gewoon klaar zijn voor de sloop. We halen de wagen op afspraak bij u op en zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Bel meteen autobedrijf Scheffer: 085 7600144

 

Uw Sloopauto verkopen voor een goed bedrag

Als u uw sloopauto aan onze autosloperij willen verkopen dan kunt u direct contact met ons opnemen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer: 06 51493536. We zullen telefonisch een aantal zaken over uw sloopauto met u doornemen. Aan de hand van de informatie die u geeft over de sloopauto krijgt u direct een bod op uw auto. Mocht u akkoord gaan met dit bod, dan kunnen we direct een afspraak maken om uw sloopauto in Amersfoort op te halen. U ontvangt  contante geld en ook meteen de RDW vrijwaring.

BEL ONS:

  085-7600144
  06-51493536

UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw schade- of sloopauto veilig en snel
  • Ook auto’s met defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw schade- of sloopauto
  • Wij halen persoonlijk de schade- of sloopauto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw schade- of sloopauto aanmelden

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Amersfoort! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Amersfoort uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

Back to top