U woont in Schouwen-Duiveland en wilt uw auto verkopen?

U heeft een auto met schade. Of de wagen is total loss en rijp is voor de sloop. Waar in Schouwen-Duiveland krijgt u dan nog nog een redelijke prijs voor uw auto? Autobedrijf Scheffer uit Amersfoort heeft verschillende afzetkanalen voor schade en sloop auto’s. We halen de auto gratis bij u op en zorgen ervoor dat u meteen uw geld en vrijwaringsbewijs krijgt. De auto’s worden daarna aangeboden bij gecertificeerde bedrijven voor demontage en recycling.

 

Wij kopen kapotte personenauto’s en bedrijfswagens

Als uw bedrijfswagen kapot is of uw personenauto haalt het niet bij de APK-keuring, dan wilt u ervan af. Via de reguliere kanalen in Schouwen-Duiveland krijgt u een dergelijke auto niet gemakkelijk verkocht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van auto’s met schade, motor defecten of die gewoon klaar zijn voor de sloop. We halen de wagen op afspraak bij u op en zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Bel meteen autobedrijf Scheffer: 085 7600144

 

Auto naar de sloop

Sloopauto inkoop Scheffer is een expert op het gebied van sloopauto’s inkopen. Wilt u uw sloopauto verkopen? Dan bent u bij sloopauto inkoop Scheffer op het juiste adres. Is uw auto Er komt een moment dat uw auto bijvoorbeeld niet meer door de APK komt of dat de reparatiekosten veel hoger zijn dan de waarde van uw auto. Uw auto is dan eigenlijk total-loss en niet meer geschikt voor verkoop. Wij willen uw auto, die niet meer geschikt is voor de occasion verkoop, wel!

We zorgen dat uw sloopauto wordt opgehaald in Schouwen-Duiveland, netjes wordt afgevoerd en  zorgen tevens voor alle administratieve zaken zoals RDW melding, vrijwaring etc. Staat uw auto stuk bij de garage of langs de weg. Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden om u op dat moment te helpen.

Wij halen uw kapotte auto gratis op en bieden u een nette vergoeding voor uw auto. U heeft er verder geen omkijken naar. We zorgen dat de bruikbare onderdelen uit de auto worden gehaald en dat eventuele vloeistoffen (benzine, olie, koelvloeistoffen) milieuvriendelijk worden afgevoerd. Wat er overblijft van de auto wordt door ons bij een destructiebedrijf vernietigd.

Kortom uw kunt snel en eenvoudig van uw kapotte auto af, heb geen zorgen over het afvoeren en administratief afhandelen en ontvangt toch nog een marktconforme vergoeding.

Direct uw sloopauto aanmelden


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  BEL ONS:

    085-7600144
    06-51493536

  Kopen jullie alle merken sloopauto's?

  Ja wij kopen alle merken sloop- en schadeauto’s. Van Dacia tot BMW en van een Fiat tot een Peugeot. Vul op de website het kenteken in met je telefoonnummer en we nemen direct contact met je op.

  Moet ik mijn auto zelf naar jullie brengen?

  Nee zeker niet, als we telefonisch tot een akkoord zijn gekomen dan halen wij je auto gratis op en krijg je het afgesproken bedrag en direct een RDW vrijwaring.

  Krijg ik direct geld voor mijn auto?

  Ja wij houden van duidelijke afspraken en het direct netjes regelen. Op het moment dat we je auto ophalen krijg je direct contant geld.

  Ik sta langs de weg met mijn auto kan ik deze door jullie laten ophalen?

  Wanneer je auto met schade of defect langs de openbare weg staat kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons bellen om je auto zo snel mogelijk op te laten halen.

  Kan ik mijn auto met verlopen APK ook aan jullie verkopen?

  Meestal hebben de sloopauto’s die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen je sloopauto meestal binnen 1 werkdag ophalen. Naast het gratis ophalen en de gratis vrijwaring geven wij ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding.

  Autoschade? Total Loss? Sloop? Denkt u nu: ik wil van mijn auto af! Bel dan meteen Sloopautobedrijf Scheffer: 06 5149 3536

  Sloopauto verkopen aan sloopautoinkoopscheffer.nl

  Sloopauto verkopen? De beste manier om je kapotte, oude auto of bedrijfswagen te verkopen is via sloopautoinkoopscheffer.nl.

  Bij een autosloper krijg je meestal een lage prijs voor je auto en meestal moet je je auto daar ook nog zelf naar toe brengen. Bij Scheffer ontzorgen we je helemaal, een nette afhandeling en direct alles administratief geregeld.

  Hoe kun je je sloopauto aanbieden?

  Via het kenteken formulier op deze website. Geef de kenteken van de sloopauto op en je telefoonnummer. We nemen in de praktijk binnen 15 minuten contact met je op (van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 21:00) en bespreken de mogelijkheden. Meestal vragen we eerst om via Whatsapp enkele fotootjes van de auto te sturen. Aan de hand daarvan geven we een eerste prijsindicatie.

  Als je dit aanbod acceptabel vindt maken we een afspraak om de auto te schouwen in de praktijk betekent dit dat de auto wordt geïnspecteerd en kan betekenen dat de auto iets meer of iets minder waard is (afhankelijk van de nog bruikbare onderdelen). Omdat onze specialisten erg vakkundig zijn krijgt u vaak de telefonisch besproken prijsindicatie contant uitgereikt.

  Voordelen van je sloopauto verkopen bij sloopautoinkoopscheffer.nl

  Bij sloopautoinkoop Scheffer verkoop je je auto zonder gedoe, we halen je auto gratis op en je krijgt een marktconform bedrag.

  Gratis – onze service ophalen  en vrijwaren van je auto is gratis

  Vrijblijvend – mocht je geen interesse hebben nadat we een aanbod hebben gedaan dan blijven we even goede vrienden

  Snel – Een afspraak heb je via de website zo geregeld

  Geen gedoe – Wij regelen de RDW vrijwaring en afmelding

  Veilig – Het geld maken we direct over naar je bankrekening of krijg je desgewenst handje contantje

  Overal – Nou ja bijna dan, we komen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden

  Hoe bepalen wij de sloopprijs van je auto?

  Onze specialist zal je sloopauto aan de hand van een checklist punt voor punt controleren. We proberen een zo goed mogelijk beeld van je sloopauto te krijgen om te controleren of onderdelen nog bruikbaar zijn. Niet voor niets wil je van je auto af, dus we zullen geen uitgebreide proefritten en testen doen. We zullen snel en vakkundig handelen en je een marktconforme prijs bieden voor je auto.

  Als je akkoord bent met de door ons geboden prijs krijg je direct van ons het geboden bedrag en zullen we het RDW vrijwaringsbewijs voor u maken. De auto nemen wij met onze auto-ambulance mee naar onze garages voor verdere verwerking.

  Waar je ook woont (bijvoorbeeld in Schouwen-Duiveland), of waar je ook in Nederland staat met je sloop- of schadeauto (exclusief de Waddeneilanden) wij komen je auto ophalen.

  Direct je sloopauto aanbieden, vul onderstaand formulier in


   Vul uw tellerstand in:

   Naam

   Telefoonnummer

   Betalen en vrijwaren

   Sloopauto verkopen? Bij Auto Inkoop Scheffer krijgt u de beste prijs.
   Wilt u uw auto verkopen? Auto Inkoop Scheffer koopt alle merken. U ontvangt direct contant geld en het RDW-vrijwaringsbewijs.
   Bij Auto Inkoop Scheffer kopen we alle merken en soorten auto’s in. Dat geldt voor uw personenauto of bedrijfsauto als deze in goede of zelfs perfecte staat verkeert. Maar ook als uw auto schade heeft, de APK is verlopen of gesloopt moet worden, kunt u de auto aan ons verkopen.

   RDW-vrijwaring
   Om uw auto te kunnen verkopen, heeft u alle bijbehorende papieren nodig voor de overdracht. Omdat Auto Inkoop Scheffer een RDW-erkend bedrijf is, krijgt u direct bij de verkoop van uw auto het vrijwaringsbewijs.

   Betaling
   Wij rekenen meteen af bij afhalen van uw auto. U kunt het bedrag dat is afgesproken, contant of via een bankoverschrijving ontvangen.

   Onze werkwijze

   1. Bel één van onze inkopers en bespreek uw wensen. Of u vult het offerteformulier online in.
   Als u belt met Auto Inkoop Scheffer, gaan we op grond van uw informatie meteen aan de slag om een goede prijs voor uw auto te krijgen.
   Kiest u ervoor om het online offerteformulier in te vullen, dan bellen wij u binnen een kwartier terug om u een voorlopige prijs te geven.

   2 We maken een afspraak om uw auto op te halen.

   Zodra u met Auto Inkoop Scheffer tot overeenstemming bent gekomen, plannen we een afspraak om de auto gratis bij u op te halen. Onze eigen ophaaldienst komt naar u toe wanneer het u uitkomt.

   3 Uw auto wordt opgehaald en u ontvangt meteen het geld.

   Indien de staat van de auto overeen komt met de informatie die wij hebben ontvangen, krijgt u meteen het toegezegde bedrag contant in handen of via een bankoverschrijving. Daarnaast ontvangt u gratis van ons het vrijwaringsbewijs. Dat vrijwaringsbewijs moet u nog wel zelf naar de verzekering sturen, indien er geen andere auto voor in de plaats komt. De auto zetten we op de oplegger en daarmee is alles afgerond.