Sloopauto aanmelden


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  U woont in Heerlen en wilt uw auto verkopen?

  U heeft een auto met schade. Of de wagen is total loss en rijp is voor de sloop. Waar in Heerlen krijgt u dan nog nog een redelijke prijs voor uw auto? Autobedrijf Scheffer uit Amersfoort heeft verschillende afzetkanalen voor schade en sloop auto’s. We halen de auto gratis bij u op en zorgen ervoor dat u meteen uw geld en vrijwaringsbewijs krijgt. De auto’s worden daarna aangeboden bij gecertificeerde bedrijven voor demontage en recycling.

   

  Wij kopen kapotte personenauto’s en bedrijfswagens

  Als uw bedrijfswagen kapot is of uw personenauto haalt het niet bij de APK-keuring, dan wilt u ervan af. Via de reguliere kanalen in [plaatsnaam] krijgt u een dergelijke auto niet gemakkelijk verkocht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van auto’s met schade, motor defecten of die gewoon klaar zijn voor de sloop. We halen de wagen op afspraak bij u op en zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Bel meteen autobedrijf Scheffer: 085 7600144

  In Heerlen uw sloopauto verkopen?

  Uw auto is rijp voor de sloop. Reparatie is niet meer mogelijk of de auto is het niet meer waard. Hoe komt u dan zo goed mogelijk van uw kapotte auto af? Belt u vandaag nog met autobedrijf Scheffer in Amersfoort. Wij komen naar [plaatsnaam] en halen uw sloopauto gratis op en u krijgt ook nog een nette vergoeding voor de restwaarde van de wagen. Natuurlijk verzorgen wij meteen het RDW-vrijwaringsbewijs, zodat u de auto meteen kunt afmelden bij de wegenbelasting en uw verzekering.

  Milieuverantwoorde recycling

  Auto’s waarvan de motor kapot is, de APK is verlopen of die total loss zijn verklaard, bieden wij aan bij bedrijven die deze auto’s demonteren en verwerken. Onderdelen die nog waarde hebben, worden opnieuw verhandeld en de rest van de auto wordt gerecycled. Tegenwoordig wordt meer dan 85% van een auto hergebruikt. De resterende 15% gaat door de shredder. Dus ook in Heerlen kunt u uw sloopauto een goede herbestemming geven. En u krijgt er nog geld voor ook. Bel meteen 085 7600144.

  Sloopauto aanmelden


   Vul uw tellerstand in:

   Naam

   Telefoonnummer

   BEL ONS:

     085-7600144
     06-51493536

   Autoschade? Total Loss? Sloop? Denkt u nu: ik wil van mijn auto af! Bel dan meteen autobedrijf Scheffer: 06 5149 3536

   Betalen en vrijwaren

   Sloopauto verkopen? Bij Auto Inkoop Scheffer krijgt u de beste prijs.
   Wilt u uw auto verkopen? Auto Inkoop Scheffer koopt alle merken. U ontvangt direct contant geld en het RDW-vrijwaringsbewijs.
   Bij Auto Inkoop Scheffer kopen we alle merken en soorten auto’s in. Dat geldt voor uw personenauto of bedrijfsauto als deze in goede of zelfs perfecte staat verkeert. Maar ook als uw auto schade heeft, de APK is verlopen of gesloopt moet worden, kunt u de auto aan ons verkopen.

   RDW-vrijwaring
   Om uw auto te kunnen verkopen, heeft u alle bijbehorende papieren nodig voor de overdracht. Omdat Auto Inkoop Scheffer een RDW-erkend bedrijf is, krijgt u direct bij de verkoop van uw auto het vrijwaringsbewijs.

   Betaling
   Wij rekenen meteen af bij afhalen van uw auto. U kunt het bedrag dat is afgesproken, contant of via een bankoverschrijving ontvangen.

   Onze werkwijze

   1. Bel één van onze inkopers en bespreek uw wensen. Of u vult het offerteformulier online in.
   Als u belt met Auto Inkoop Scheffer, gaan we op grond van uw informatie meteen aan de slag om een goede prijs voor uw auto te krijgen.
   Kiest u ervoor om het online offerteformulier in te vullen, dan bellen wij u binnen een kwartier terug om u een voorlopige prijs te geven.

   2 We maken een afspraak om uw auto op te halen.

   Zodra u met Auto Inkoop Scheffer tot overeenstemming bent gekomen, plannen we een afspraak om de auto gratis bij u op te halen. Onze eigen ophaaldienst komt naar u toe wanneer het u uitkomt.

   3 Uw auto wordt opgehaald en u ontvangt meteen het geld.

   Indien de staat van de auto overeen komt met de informatie die wij hebben ontvangen, krijgt u meteen het toegezegde bedrag contant in handen of via een bankoverschrijving. Daarnaast ontvangt u gratis van ons het vrijwaringsbewijs. Dat vrijwaringsbewijs moet u nog wel zelf naar de verzekering sturen, indien er geen andere auto voor in de plaats komt. De auto zetten we op de oplegger en daarmee is alles afgerond.

   WELKOM BIJ SLOOPAUTO INKOOP SCHEFFER

   U bent van harte welkom bij autobedrijf Scheffer in Amersfoort. Zes dagen in de week staan wij voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw auto. Wij kopen dagelijks in heel Nederland personenauto’s en bedrijfswagens in, ongeacht het merk of de staat waarin ze verkeren. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor uw bijna nieuwe occasion, oude derdehands, een bedrijfswagen met schade, sloopauto of uw auto zonder APK. U kunt ons bellen, mailen of de auto via deze website aanmelden. Wij halen uw auto gratis op en u krijgt meteen uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Graag tot ziens!