Snel en gemakkelijk van uw sloopauto af


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  RDW erkend auto inkoper
  • Direct geld

  • RDW Vrijwaringsbewijs

  Is uw auto total loss of de motor kapot?

  Als uw auto total loss is gereden of de motor is zodanig kapot dat reparatie niet meer rendabel is, dan is de wagen rijp voor de sloop. De eerste vraag is natuurlijk hoe de sloopauto bij een sloperij krijgt. En waar gaat u de auto aanbieden? Krijgt u er nog geld voor? Bij autobedrijf Scheffer heeft elke auto waarde, dus ook die van u. Ook al is de auto total loss of is de motor volledig kapot, u krijgt er altijd een net bedrag voor terug. Daarnaast komen wij de auto gratis bij u ophalen.

  Een goede prijs voor uw sloopauto

  Ook een sloopauto vertegenwoordigt restwaarde. Tegenwoordig recyclen we al 85% van alle componenten en dat wordt in de toekomst alleen maar meer. Onderdelen die nog in een goede staat verkeren, worden gedemonteerd en door de handel opnieuw aangeboden. Daarna wordt de rest van de sloopauto gerecycled en alles wat niet hergebruikt kan worden, gaat door de shredder. Hoewel wij zelf niet niet in de onderdelen handelen, kunnen wij door deze werkwijze wel een nette prijs bieden voor uw kapotte wagen.

  Snel en gemakkelijk van uw sloopauto af

  Een auto die het niet meer doet, kost u alleen maar geld. Zolang de wagen nog op de openbare weg staat, bent u immers verplicht om het voertuig te verzekeren en betaalt u wegenbelasting. Niet zo gek dat u zo snel mogelijk van uw sloopauto af wilt. En het liefst op een veilige en gemakkelijke manier. Bij autobedrijf Scheffer maken we heldere afspraken met u. U krijgt meteen een waarde indicatie en we plannen een afspraak wanneer we de auto komen ophalen. Onze eigen mensen halen de auto bij u op. U weet dus wie u aan de deur krijgt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. We rekenen meteen met u af en u ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs om de auto af te melden. Zo eenvoudig is het.


   Vul uw tellerstand in:

   Naam

   Telefoonnummer

   BEL ONS:

     085-7600144
     06-51493536

   Aanmeldformulier schade- of sloopauto


    Vul uw tellerstand in:

    Naam

    Telefoonnummer