Snel en gemakkelijk van uw auto zonder APK af


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  RDW erkend auto inkoper
  • Direct geld

  • RDW Vrijwaringsbewijs

  Is uw auto afgekeurd tijdens de APK?

  Alle auto’s van na 1960 die ouder zijn dan 3 jaar (diesel en gas) of 4 jaar (benzine, elektrisch), moeten periodiek worden gekeurd. Op de website van het RDW kunt u precies lezen wat de keuringseisen bij de APK van een personenauto zijn. Veel onderdelen van de auto kunt u zelf al controleren voor de APK en eventueel ook zelf in orde brengen. Maar wat als uw auto wordt afgekeurd op meer ingrijpende onderdelen, zoals de stuurinrichting of het brandstofsysteem?

  Uw afgekeurde auto: repareren of verkopen?

  Als de auto tijdens de APK is afgekeurd, kunt u precies nalezen in het APK-keuringsrapport wat er aan de auto mankeert. Meestal krijgt u ook meteen een voorstel voor reparatie. Als het gaat om kleine herstelpunten, dan is dat altijd de moeite waard. Maar als de reparatiekosten hoger uitvallen, is verkoop van de auto zonder APK het overwegen waard. U kunt eenvoudig de auto op deze website aanmelden en u weet dan al snel wat de verkoopwaarde is van uw auto.

  Wij kopen uw auto, ook zonder APK keuring

  Zonder een APK-keuringsbewijs mag de auto niet de openbare weg op. Hetzelfde geldt voor voertuigen waarvan de APK is verlopen. Voor autobedrijf Scheffer is dat geen enkel probleem. Wij komen de auto gratis ophalen, waar ook in Nederland. U krijgt meteen het afgesproken bedrag voor de auto, contant of via de bank, en het RDW-vrijwaringsbewijs. Dus meld meteen uw auto aan op deze site of bel vandaag nog 06 5149 3536


   Vul uw tellerstand in:

   Naam

   Telefoonnummer

   BEL ONS:

     085-7600144
     06-51493536

   Aanmeldformulier schade- of sloopauto


    Vul uw tellerstand in:

    Naam

    Telefoonnummer