Snel en gemakkelijk van uw schadeauto af


  Vul uw tellerstand in:

  Naam

  Telefoonnummer

  RDW erkend auto inkoper
  • Direct geld

  • RDW Vrijwaringsbewijs

  Uw wilt uw auto met schade verkopen?

  U heeft een auto met schade en u wilt ervan af. Misschien omdat herstel te duur is of reparatie is niet meer mogelijk. Het kan ook zijn dat u er gewoon genoeg van heeft. Maar hoe verkoopt u een auto met schade? Bij autobedrijf Scheffer hebben we in de loop der jaren afzetkanalen opgebouwd voor auto’s en bedrijfswagens met schade. Hoe groot de schade aan de auto ook is, wij halen de auto kosteloos bij u op en u ontvangt een nette prijs voor uw schade-auto.

  Auto met kapotte motor

  De motor is het hart van de auto. Als die het niet meer doet, heeft u er dus niks aan. Vaak zijn reparaties aan de motor kostbaar en van tevoren niet goed te overzien. Van het één komt het ander, waardoor de kosten steeds maar oplopen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om hun auto te verkopen als de motor stuk is. Wij weten wel raad met een auto waarvan de motor kapot is. Blijf daarom niet langer wachten en meld de auto of bedrijfswagen met kapotte motor vandaag nog bij ons aan.

  Auto met een kapotte versnellingsbak

  Problemen met de versnellingsbak ontstaan vaak door slijtage, waardoor onderdelen uitvallen en de versnellingsbak kraakt, ratelt of andere geluiden maakt. Als de ringen zijn versleten, kraakt de versnellingsbak bij het schakelen. Als het schakelmechanisme stuk is, schiet de auto gemakkelijk uit de versnelling. Ook nalatig onderhoud met een tekort aan (schone) motorolie kan de oorzaak van zijn van een kapotte versnellingsbak. Reparatie is vaak kostbaar en verkoop lastig. Maar ook als de versnellingsbak kapot is, kunt u de auto gewoon bij ons aanbieden.


   Vul uw tellerstand in:

   Naam

   Telefoonnummer

   BEL ONS:

     085-7600144
     06-51493536

   Aanmeldformulier schade- of sloopauto


    Vul uw tellerstand in:

    Naam

    Telefoonnummer