Auto met schade of kapotte motor verkopen?

Direct geld en RDW vrijwaring voor uw schadeauto

Uw wilt uw auto met schade verkopen?

U heeft een auto met schade en u wilt ervan af. Misschien omdat herstel te duur is of reparatie is niet meer mogelijk. Het kan ook zijn dat u er gewoon genoeg van heeft. Maar hoe verkoopt u een auto met schade? Bij autobedrijf Scheffer hebben we in de loop der jaren afzetkanalen opgebouwd voor auto’s en bedrijfswagens met schade. Hoe groot de schade aan de auto ook is, wij halen de auto kosteloos bij u op en u ontvangt een nette prijs voor uw schade-auto.

Auto met kapotte motor

De motor is het hart van de auto. Als die het niet meer doet, heeft u er dus niks aan. Vaak zijn reparaties aan de motor kostbaar en van tevoren niet goed te overzien. Van het één komt het ander, waardoor de kosten steeds maar oplopen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om hun auto te verkopen als de motor stuk is. Wij weten wel raad met een auto waarvan de motor kapot is. Blijf daarom niet langer wachten en meld de auto of bedrijfswagen met kapotte motor vandaag nog bij ons aan.

Auto met een kapotte versnellingsbak

Problemen met de versnellingsbak ontstaan vaak door slijtage, waardoor onderdelen uitvallen en de versnellingsbak kraakt, ratelt of andere geluiden maakt. Als de ringen zijn versleten, kraakt de versnellingsbak bij het schakelen. Als het schakelmechanisme stuk is, schiet de auto gemakkelijk uit de versnelling. Ook nalatig onderhoud met een tekort aan (schone) motorolie kan de oorzaak van zijn van een kapotte versnellingsbak. Reparatie is vaak kostbaar en verkoop lastig. Maar ook als de versnellingsbak kapot is, kunt u de auto gewoon bij ons aanbieden.

BEL ONS:

  085-7600144
  06-51493536

UW VOORDEEL OP EEN RIJ:

  • Verkoop uw schade- of sloopauto veilig en snel
  • Ook auto’s met defecten of verlopen APK
  • Een goede en eerlijke prijs voor uw schade- of sloopauto
  • Wij halen persoonlijk de schade- of sloopauto bij u thuis op
  • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • 24 uur per dag uw schade- of sloopauto aanmelden

Aanmeldformulier schade- of sloopauto

Stap 1: Geef kenteken van uw auto op

Uw autogegevens:
Merk: Type:
Brandstof: Kleur:
Bouwjaar: APK datum:


Back to top